Old Lyme Foyer Renovation

Amity was approached by a client who wished to open up her dark cramped foyer area. After Amity's initial visit, we developed a plan and pricing. Amity removed the walls that flanked the stairwell, and installed a new railing system. Amity then created a cased opening into the dining room to continue the open feel from the family room through the foyer and into the dining room.
We removed the wall sections on either side of the stair, as well as opened the far wall to allow a more open feeling from the family room to the dining area.
We removed the wall sections on either side of the stair, as well as opened the far wall to allow a more open feeling from the family room to the dining area.
The existing foyer was dark and felt like a tight space. The client want to open the area up to the dining area that was along the far wall.
The existing foyer was dark and felt like a tight space. The client want to open the area up to the dining area that was along the far wall.